Η Εταιρεία

 

Η Ιστορία μας

Το γραφείο μας είναι από τα πρώτα και πιο επιτυχημένα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Σαντορίνη. Όλα ξεκίνησαν το 1986 με την δημιουργία του πρώτου γραφείου και από το 2014 υπάρχει ένας δεύτερος σταθμός διαθέσιμος για τους τουρίστες. Το όνομα "Atlantic" έχει συνδεθεί με το όμορφο νησί μας και έχει αποκτήσει τον σεβασμό στις επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτου. Το όνομα μας σημαίνει υπευθυνότητα και ποιότητα εξυπηρέτησης.   

 

Ο Στόχος μας

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να ταξιδέψετε στην Σαντορίνη και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της με ασφάλεια και ευχαρίστηση. Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές. Το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών και να βοηθήσει να βρείτε τον τύπο του αυτοκινήτου που ταιριάζει στην προσωπικότητα σας σε ένα φιλικό περιβάλλον με χαρούμενα πρόσωπα.

 

Οι Σταθμοί μας

Η εταιρεία μας διαθέτει δύο σταθμούς στην Σαντορίνη σε δύο από τα πιο φημισμένα μέρη. Ο πρώτος σταθμός βρίσκεται στην πρωτεύουσα πόλη των Φηρών, πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία, και ο δεύτερος στο όμορφο Ημεροβίγλι επάνω στον κεντρικό δρόμο του χωριού. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα να είμαστε πολύ γρήγοροι στην παράδοση των αυτοκινήτων σε ένα ευρύ φάσμα ανάμεσα στο αεροδρόμιο, το λιμάνι, τα Φηρά και το Ημεροβίγλι.

 

Τα Αυτοκίνητα μας

Ο στόλος μας περιλαμβάνει αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών: μικρά και μεγάλα αυτοκίνητα, αυτόματα, κάμπριο, τζίπ και μίνι βαν καθώς και πολυτελή αυτοκίνητα για ειδικές περιπτώσεις. Ο στόλος μας ανανεώνεται συχνά και είναι πάντοτε σε άριστη κατάσταση.

 

Τι Προσφέρουμε

Υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα.

24ωρη οδική βοήθεια.

Απεριόριστα χιλιόμετρα.

Δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο αεροδρόμιο.

Δωρεάν χάρτης και πληροφορίες για το νησί.