Η Ιστορία μας

2023
04 Μαΐου 2023

Το Atlantic σήμερα

Το Atlantic είναι πια ένα γνωστό όνομα στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και έχει κερδίσει τον σεβασμό των τουριστών που επισκέπτονται την Σαντορίνη. Πλέον, σημαντικές ανανεώσεις στόλου και εκμοντερνισμός όλων των λειτουργιών γίνονται πιο συχνά για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών και να κρατήσουν το επίπεδο ανταγωνιστικότητας ψηλά σε ότι αφορά τις υπηρεσίες και τις τιμές. Η εταιρεία διατηρεί στόλο 34 αυτοκινήτων που περιλαμβάνει διαφορετικούς τύπους και μοντέλα για κάθε είδους ανάγκη και θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στο νησί.

Και η ιστορία συνεχίζεται...

 

2014
18 Μαΐου 2014

Δημιουργία δεύτερου σταθμού

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο Ημεροβίγλι, η εταιρεία δημιούργησε έναν δεύτερο σταθμό στα Φηρά, την πρωτεύουσα της Σαντορίνης, για να ικανοποιήσει τις αυξημένες ανάγκες πελατών και να καλύψει περισσότερες περιοχές του νησιού. Ο στόλος των οχημάτων διπλασιάστηκε για τις ανάγκες του δεύτερου γραφείου.
 

2004
23 Αυγούστου 2004

Το Atlantic στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το 2004 ήταν μία από τις σημαντικότερες χρονιές για τον Ελληνικό τουρισμό. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έφεραν μεγαλύτερη αύξηση στις αφίξεις τουριστών και η εταιρεία πραγματοποίησε μια πολύ μεγάλη ανανέωση του στόλου καθώς και αναβάθμιση των υπηρεσιών ώστε να κρατήσει ένα υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας κατά την διάρκεια μιας πολύ απαιτητικής σεζόν για την Σαντορίνη.

1996
11 Ιουλίου 1996

Δεύτερη ανάπτυξη στόλου

Την δεκαετία του 90 το Atlantic συνέχισε να μεγαλώνει πετυχαίνοντας να γίνει το μεγαλύτερο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ημεροβίγλι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια σημαντική ανάπτυξη στον στόλο της εταιρείας.
  

1990
01 Απριλίου 1990

Πρώτη ανάπτυξη στόλου

Σε μόλις 4 χρόνια η εταιρεία κατάφερε να τριπλασιάσει το στόλο της και να καλύψει περισσότερες περιοχές του νησιού.

1986
01 Απριλίου 1986

Ίδρυση του Atlantic

Το γραφείο μας είναι από τα πρώτα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Σαντορίνη. Όλα ξεκίνησαν στο Ημεροβίγλι με 3 μόνο αυτοκίνητα στην αρχή.