Κανονισμοί

 

Ηλικία οδηγού:

Τουλάχιστον 22 ετών.

Άδεια οδήγησης:

Όλοι οι τύποι είναι δεκτοί. Οι πολίτες χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να είναι κάτοχοι διεθνούς διπλώματος οδήγησης. Ο οδηγός πρέπει να έχει το δίπλωμα τουλάχιστον ένα χρόνο.

Τροχαίες παραβάσεις:

Τα πρόστιμα και τυχόν άλλες συνέπειες από παραβάσεις του ΚΟΚ, επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου και αποκλειστικά τον μισθωτή του αυτοκινήτου.
Ο ενοικιαστής αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τις τροχαίες παραβάσεις και πληρώνει τα αντίστοιχα πρόστιμα και τα έξοδα διαχείρισης που ανέρχονται σε €30, πλέον ΦΠΑ.

Φόροι:

Σε όλες τις τιμές προστίθεται επιπλέον ΦΠΑ 24%.

 

Όροι

 

Επιπλέον οδηγός:

Η επιλογή δεύτερου οδηγού είναι χωρίς επιπλέον χρέωση.

Παραδόσεις εκτός ωρών εργασίας:

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων εκτός ωρών εργασίας γίνονται, κατόπιν συνεννόησης κατά την κράτηση και η χρέωση είναι €25 με ΦΠΑ. Ο ενοικιαστής χρεώνεται στις περιπτώσεις που η έναρξη της ενοικίασης είναι μετά τις 21:30 και μέχρι τις 08:30.

Παιδικά καθίσματα:

Παιδικά καθίσματα είναι διαθέσιμα κατόπιν συνεννόησης με χρέωση €3 ημερησίως.

Καύσιμα:

Ο οδηγός είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των καυσίμων καθ'όλη την διάρκεια της ενοικίασης. Αμόλυβδη βενζίνη και πετρέλαιο είναι οι τύποι που χρησιμοποιούνται.

Ταξίδι με καράβι με το αυτοκίνητο:

Οι οδηγοί πρέπει να ενημερώσουν το γραφείο μας σε περίπτωση που θελήσουν να ταξιδέψουν με το καράβι μαζί με το αυτοκίνητο και να πάρουν γραπτή άδεια.

Τρόποι Πληρωμής:

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα. Σε κάθε περίπτωση, ο ενοικιαστής πρέπει να επιδείξει προσωπική πιστωτική κάρτα την στιγμή της ενοικίασης. Οι ακόλουθες κάρτες είναι αποδεκτές: Visa, MasterCard και American Express.